Pages

Islamic Widget

Saturday, March 13, 2010

Sukan Olahraga Tahunan melabuhkan tirai..


Alhamdulillah...selamat sudah..syukur..akhirnya tugasan terakhir sebelum cuti sudah diselesaikan..huhu..dapatlah rest sket dari 'benda' nie..letih,penat,suka,duka,kelam kelibut,lintang pukang,serabut kepala otat segala-galanya menghantui fikiran sepanjang tempoh tersebut..apa pn terima kasih atas segalanya..segala perkara yg timbul dapat diatasi dan dibalas dengan perjalanan yg lancar pada hari yg dinantikan..
Segala yang dirancang berlangsung dengan baik walaupun masih ada beberapa tindakan luar jangkaan yang kami terima pada penghujungnya. Namun boleh dikatakan semua perjalanan majlis berjalan dengan baik.Tahniah dan syabas diucapkan kepada semua yang terlibat dalam menjayakan majlis tersebut.
Ucapakn jutaan terima kasih yang tidak terhingga kepada pensyarah kami, Encik Abdul Mutallip dan Encik Norizan dan sahabat-sahabat atas tunjuk ajar yang diberikan. Saya berasa terharu dan bersemangat dengan contoh yang ditunjukkan oleh mereka. Dan dari sinilah saya belajar sesuatu benda baru yang mungkin manusia lain tidak dapat melaluinya. Pengalaman manis dan pahit sepanjang mengelolakan kejohanan ini amat bermakna dalam hidup saya. Semoga usaha kita ini dirahmati dan diberkati oleh Allah. Terima kasih semua.

p/s: islam tak menhalang bersukan, tp harus ikut syariat yg ditetapkan :)

No comments:

Post a Comment

Islamic Greeting Card