Pages

Islamic Widget

Friday, March 19, 2010

1Malaysia???


1Malaysia...erm...best ke??apa tue 1Malaysia??heehe..sebenarnya post nie xda kena mengena pn dengan 1Malaysia..hehe..
1Ukhwah...teringat zaman muda2 dulu,bila sama2 dlm pgpi.manis sungguh ukhwah itu mengalahkan kemanisan air bancuhan Pak Long di Velo. (dah start nk merapu dh)..
SubhanaAllah, gmbr nie dirakamkan ketika menjalani Kursus Kepimpinan Bestari anjuran MT PGPI 08/09 kt Pusat Belia Kampung Pandan.
Bila disingkap kenangan lalu,macam perasaan timbul,lucu,gembira,sedih,seronok dan sbg. Apa yg bestnya bila dlm organisasi nie semua dah mcm adik-beradik sendiri. ada abg,ada kakak,ada adik,ada ayah n ada mak..dlm keluarga yg besar ni pasti xlari dari konflik yg akan timbul lbh2 lagi melibatkan hati dan perasaan..bukan senang nk puaskan hati org2 (biasalah bila dh duk ramai2 nie la jdnya). Namun semuanya bergantung kepada kepimpinan yang ada mampu ke x??hehe..(tepuk dada tnya selera)..
Kini segalanya tinggal kenangan belaka,kepada adik2 yg baru dilantik teruskan perjuangan untuk tegakkan islam,InsyaAllah kami di Alummi PGPI sediakan membantu dan sering doakan kejayaan bersama..jgn mudah putus asa kerna perjuangan kita masih lagi panjang..
mohon maaf kepada semua atas kesilapaan dan kesalahan kami MT yg lepas dalam melaksanakan tanggungjawab kami..Syukran..

p/s: firdaus jgn nangis2 lagi.. :) salam di perantauan..

No comments:

Post a Comment

Islamic Greeting Card